Wat is Zoekmachine Optimalisatie / SEO? Internet Marketing Tips van Opzoekmachines.nl

Mijn naam is Jim de Kock van www.opzoekmachines.nl en ik ben hier om te vertelen wat zoekmachine optimalisatie ongeveer inhoud en waarom het nu eigenlijk zo belangrijk is.

Introductie:
0:15 Wat is SEO / Zoekmachine Optimalisatie
0:48 Onpage SEO / Interne Zoekmachine Optimalisatie
1:12 Offpage SEO / Externe Zoekmachine Optimalisatie
1:43 Keyword Research / Zoekterm Onderzoek

Uitleg:
2:22 Onpage SEO / Interne Zoekmachine Optimalisatie
5:54 Offpage SEO / Externe Zoekmachine Optimalisatie
8:48 Keyword Research / Zoekterm Onderzoek

Uw website op Pagina 1 van Zoekmachines met OZM:
http://www.opzoekmachines.nl/

Wat is zoekmachine optimalisatie?
http://www.opzoekmachines.nl/2015/01/30/wat-is-seo/

In principe is dat alles wat wij doen om ervoor te zorgen dat Google jouw website zo relevant en aantrekkelijk vind dat Google besluit jou hoger in de rankings te plaatsen op de zoektermen waar jij voor wilt ranken.

Dat kunnen we op een aantal manieren doen, het is eigenlijk een gigantisch onderwerp en er zit een gigantische wetenschap achter en je moet er vrij veel kennis over hebben om hier als expert eigenlijk mee aan de slag te kunnen. Ik zal even een snel overzicht geven waar zoekmachine optimalisatie allemaal uit kan bestaan.

Ik heb het onderverdeeld in drie dingen namelijk: onpage SEO dat is interne zoekmachine optimalisati, alles wat te maken heeft met jouw eigen website. Dus de content, de afbeeldingen en hoe jij linked binnen je website dat is onpage zoekmachine optimalisatie. Het tweede onderdeel is offpage zoekmachine optimalisatie, dus externe zoekmachine optimalisatie. Dit heeft te maken met de kracht en de hoeveelheid van alle links buiten jouw website die verwijzen naar jouw website. Dus iedereen die naar jouw website verwijst met een link.

Ook heeft het te maken met social media signalen. Social media is wat zoekmachine optimalisatie betreft in de afgelopen maanden een stuk belangrijker geworden, het is belangrijk om goed te weten hoe je daarmee om moet gaan. En het laatste onderdeel is waar het allemaal juist supergoed kan beginnen of juist helemaal de mist in kan gaan namelijk keyword research oftenwel zoekterm onderzoek. Hierbij komt een stukje concurrentie analyse bij kijken en dat houd in, welke zoektermen zijn er populair? Waar wil jij voor ranken? Hoeveel concurrentie is er? Hoeveel mensen zoeken er naar dit zoekwoord? Decombinatie van deze factoren brengt ons tot de beslissing of het nou wel of niet een goed idee is om deze zoekwoordne te gebruiken. Klinkt heel ingewikkeld maar het valt best te begrijpen en ik ga een poging wagen om het jullie allemaal uit te leggen. Let’s go!

Keywords:
SEO
search engine optimization
Zoekmachine optimalisatie
zoekmachines
nederland
social signals
onpage seo
offpage seo
google
website
dutch

http://opzoekmachines.nl/
Video Rating: / 5
Leave a Reply

Powered by WP Robot

%d bloggers like this: